Krzysztof Musielak
Bar Manager
Jego koktajle były nagradzane na najważniejszych konkursach barmańskich w Polsce. Jednak największą satysfakcję czuje, gdy goście odkrywają nowe ulubione koktajle z jego pomocą. Inspirują go kuchnia oraz literatura i jest zawsze skory do eksperymentów. A wszystko po to, by odkryć to idealne połączenie smaków. Zapytany o ulubiony koktajl, Krzysztof bez zająknięcia decyduje się na klasyk – Espresso Martini.

Szymon Sierant
Executive Chef
Bardzo lubi karmić swoich gości i chce by jego jedzenie po prostu cieszyło! Gotuje od kiedy tylko pamięta. Kulinarne doświadczenie zdobywał na wszystkich stanowiskach – dzięki temu poznał najciekawsze rzemieślnicze techniki, które dziś wykorzystuje w swojej kuchni. Inspiracje do tworzenia dań czerpie zewsząd – ze spotkań, podróży, czy nawet filmów. Stanowią ją także lokalni dostawcy – pasja i jakość produktów są dla Szymona najważniejsze.
