- Restaurant Menu
- Bar
- Wina
Przekąski
boczniaki/ żytnia tempura/ fermentowana soja
19
pasternak/ wędzone tofu
19
papryczki padron/ pomarańcze z chili
21
krokiet z serem emilgrana/ majonez z podgrzybków
21
Przystawki
POR
orzechy włoskie/ jogurt/ koper 35ŚLEDŹ
chleb słodowy/ brukiew/ pikle 35CUKINIA
placek z niepaloną gryką/ nerkowce/ cytryna 35OZÓR Z JELENIA
sos ravigote/ remulada z marchwi 45TATAR WOŁOWY
kwaśna śmietana/ rzodkiew/ żytni chrupek 45BAVETTE
pszenny placek/ nduja/ bryndza 55Sezonowany stek z wołowiny
RIB EYE
60/100gNEW YORK
demi glace/ sos vierge 56/100gDodatki do wyboru
FRYTKI
sos brava 20PORTOBELLO GLAZUROWANE
sezamowy crème fraiche 20PIECZONA DYNIA
miso i pestki dyni 20SAŁATY Z GRILLA
sos romesco 20Dania główne
Prosto z wody
HALIBUT
na kości/ surowy koper włoski/ chili 85RYBA W SEZONIE
salsefia/ mule/ sałata morska 85Prosto z farmy
KURCZAK
cykoria/ grzane wino/ pestki dyni 65POLICZKI WIEPRZOWE
topinambur/ cebula perłowa/ boćwina 65ŻEBRO WOŁOWE
fermentowana fasola/ kiszona kapusta/ sezam 90JAGNIĘCINA
bakłażan/ jogurt/ ogórek 110Prosto z pola
KALAFIOR
mole z żytniego chleba/ pestki dyni/ szczypior 40ZIEMNIAKI
wędzony ser ślubowski/ lubczyk/ czosnek 40Desery
LODY Z CHLEBA
zakwas żytni/ słonecznik 20GRUSZKA
gorzka czekolada/ kefir 26ŚLIWKA
tartaletka/ namelaka 26Dostawcy Craft
Podole wielkie – nierafinowany olej rzepakowy
Sery Ślubowskie – nabiał
Młyn Skokowa – mąka do wypieku chleba
Rezerwat Jabłek – rzemieślniczy sok jabłkowy